Recepty

Ingredience (4 porce/porcí)

  • 6 lžic krémového sýra (Philadelphia, Lučina, tvaroh)(edamer, 40 % tuku)
  • 4 rozšlehaná vejce
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžičky bylinek (oregano, bazalka, tymián)
  • 1 lžička pepře
  • 1 nakrájená cibule
  • 2 pečené papriky
  • 250 g těstovin

Nutriční hodnoty (v jedné porci)

Kalorie423 kcal
Tuky16 g
Sodík161 mg
Sacharidy48 g
Bílkoviny20 g
Fosfor308 mg
Draslík435 mg
Tekutiny146 ml

Postup přípravy

Do nepřilnavé pánve nalijte olej a zahřejte jej. Cibuli smíchejte s rozšlehanými vejci a přelijte na pánev. Přidejte bylinky a pepř. Nechte pár minut péci, poté omeletu obraťte. Na vrchní stranu rozetřete smetanový sýr a smažte ještě minutu. Omeletu přeložte na půl a ihned podávejte spolu s pečenými paprikami a těstovinami.