Recepty

Ingredience (1 porce/porcí)

  • 1/2 broskve (okapané)
  • 50 g malin
  • 2 lžíce jáhlových vloček
  • 1 lžíce ovesných vloček
  • 100 g bílého jogurtu (3,5 % tuku)
  • 2-3 lžíce mléka (3,5 % tuku)
  • 1 lžička medu
  • 1 lžička slunečnicových semínek

Nutriční hodnoty (v jedné porci)

Kalorie323 kcal
Tuky8 g
Sodík72 mg
Sacharidy48 g
Bílkoviny12 g
Fosfor294 mg
Draslík495 mg
Tekutiny216 ml

Postup přípravy

Polovinu broskve nakrájejte na jemné plátky, které v malé míse smíchejte s malinami a vločkami. Důkladně smíchejte jogurt, mléko a med a směsí přelijte ovoce a vločky. Posypte slunečnicovými semínky.