Recepty
Ingredience (1 porce/porcí)
- 1/2 broskve (okapané)
- 50 g malin
- 2 lžíce jáhlových vloček
- 1 lžíce ovesných vloček
- 100 g bílého jogurtu (3,5 % tuku)
- 2-3 lžíce mléka (3,5 % tuku)
- 1 lžička medu
- 1 lžička slunečnicových semínek
Nutriční hodnoty (v jedné porci)
Kalorie323 kcal
Tuky8 g
Sodík72 mg
Sacharidy48 g
Bílkoviny12 g
Fosfor294 mg
Draslík495 mg
Tekutiny216 ml
Postup přípravy
Polovinu broskve nakrájejte na jemné plátky, které v malé míse smíchejte s malinami a vločkami. Důkladně smíchejte jogurt, mléko a med a směsí přelijte ovoce a vločky. Posypte slunečnicovými semínky.