NephroCare používá na těchto webových stránkách soubory cookies, které zlepšují uživatelské prostředí a poskytují co nejlepší služby. Pokračováním v procházení webových stránek souhlasíte s používáním souborů cookies. Více informací o ochraně osobních údajů.

Recepty

###ACTIONS###
 

Bílkový puding s jahodovým krémem

Nutriční hodnoty (v jedné porci)
Kalorie274 kcal
Tuky18 g
Sodík117.0 mg
Sacharidy20 g
Bílkoviny8 g
Fosfor56 mg
Draslík226 mg
Tekutiny126 ml
Ingredience (4 porcí)
  • 6 bílků
  • 4 lžíce cukru
  • margarín na vymazání formy

Krém:

  • 1 balení smetany ke šlehání (200 ml) (30 % tuku)
  • 200 g jahod (cca 15 malých)
4 minsnadné
Postup přípravy

Bílky vyšlehejte do tuhé pěny, přidejte cukr a dále šlehejte. Pak bílky přendejte do margarínem vymazané formy a 20 minut pečte ve vodní lázni. Puding opatrně vyklopte a nechte vychladnout. Příprava jahodového krému: všechny jahody smíchejte se šlehačkou a rozmixujte. Krémem nakonec přelijte puding a nechte vychladit.

Původ: Polsko
 
###ACTIONS###